top of page

Gedenksieraden

Draag een dierbare altijd bij je dankzij een gepersonaliseerd sieraad. Met een speciale gravure zoals een vingerafdruk of handgeschreven tekst worden herinneringen tastbaar en instaat er een uniek sieraad dat bij jouw verhaal past. 

Tegenwoordig hebben wij een lasergraveermachine in huis, waardoor u niet gebonden bent aan een merk, maar wij zelf het desgewenste sieraad kunnen voorzien van bijvoorbeeld een vingerafdruk of eigen tekst.

Verder werken wij met het merk Impona vanwege hun diverse aanbod en mogelijkheden. Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om doorverwezen te worden naar de website van Impona om hier een deel van hun collectie te bekijken. Kom vooral ook langs voor advies; wij staan graag voor u klaar. ​

 

Impona

Assieraden

Kleine aandenkens kunnen in een sieraad worden verwerkt, bijvoorbeeld een beetje as of een stukje stof. Zo wordt ieder sieraad zorgvuldig op maat gemaakt en bevatten ze jouw persoonlijke verhaal.

Ring met vingerafdruk

Sieraden met vingerafdruk

Maak een sieraad uniek en tastbaar met een speciale gravure zoals een vingerafdruk.

Gedenksieraden

Sieraden met handgeschreven tekst

Een uitspraak of handgeschreven tekst kan door middel van een speciale gravure in uw sieraad worden gezet, zodat je dit altijd bij je kan dragen. 

bottom of page